SAD
Foto: Alo/Printscreen/Youtube/SWNS

Hejli Kol (30) imala je samo 12 godina kada je njenu majku Tami Rej ubio njen muž Bred Rej. Tami je umrla nakon što je izbodena 36 puta u njihovoj porodičnoj kući. 

Srećom, ubica je uhvaćen nakon što je policija pokrenula istragu kada je kolega prijavio nestanak radnika. Istražitelji su ubrzo otkrili tragove krvi oko njihove kuće.

Detektivi su otkrili da je Rej ubio svoju ženu nakon što su saznali za njenu aferu sa kolegom, 60-godišnjim Brajanom Klarkom. U pokušaju da izbegne pravdu, optužio je sopstvenu ćerku da je ubila svoju majku.

"To što me tata krivi za nešto tako užasno je nešto što nikada nisam mogla da očekujem", rekla je Hejli.

SAD

Printscreen/Youtube/SWNS

 

 

"Osećala sam se iskorišćeno jer me je krivio. Očevi ne bi trebalo da koriste svoju decu da prikriju svoje postupke", rekla je.

„Ne želim da živim život u besu, ali nikada neću oprostiti svom tati ono što mi je uradio", dodala je.

Porota Južne Dakote nije prihvatila Rejevu priču, proglasivši ga krivim za prvostepeno ubistvo u januaru 2007. On je bio u doživotnom zatvoru bez uslovne slobode i umro je prirodnom smrću u zatvoru u februaru 2024. godine.

 BONUS VIDEO

@alo_portal PARAOLIMPIJAC ŽELJKO DIMITRIJEVIĆ ZA ALO! Velika čast mi je što ću nositi zastavu Srbije, u našem timu vlada duh zajedništva #alo #alodnevnenovine #alonovine #foryou #fypシ #viraltiktok #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading