policija bih
Foto: Printscreen/YouTube/ Hayat Media BIH

Pretrese osoba, kao i uviđaj na tri lokacije tokom nedelje i ponedeljka izvršili su policijski službenici Federalne uprave policije Odelenja za borbu protiv zloupotrebe droga, a pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona.

"Navedene osobe se sumnjiče da su na području Hercegovačko-neretvanskog kantona, područja grada Konjica, tokom 2024. godine, organizovali neovlašten uzgoj opojne droge, odvojene u tri parcele na kojima su proizvodili, odnosno uzgajali pronađenu opojnu drogu, a koju su delom pripremljenu čuvali u stanu gde borave", stoji u saopštenju Federalne uprave policije.

marihuana

Federalna uprava policije

 

 

Navedene osobe su uhapšene i kriminalistički obrađene, a o njihovom daljem statusu odlučivaće nadležno Kantonalno tužilaštvo Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Bonus video:

 

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading