Venčanje
Foto: Alo/Printscreen

Počela je: „Ja sam Džes, najbolja žena, nisam sobarica, Nikolina soba je u neredu i nikada ne želim tu čast". Mlada, Nikol, pojavila se šokirana komentarom, ali je brzo počela da se smeje dok ju je njen novi muž zadirkivao.

Džes je nastavila: „Pre otprilike godinu dana primila sam poruku od Nikol u kojoj je pisalo 'Džesika, možeš li da proveriš da li ova tri hotela imaju slobodna mesta za venčanje u februaru 2024.'. Pitala sam da li se verila bez mog znanja, ona je odgovorila 'ne, ali Udajem se sledeće godine sa Rajanom ili bez njega".

U ovom trenutku, svi u gomili su bili u histerici jer je Nikol izgledala pomalo posramljeno. Džes je zatim nastavila: „I konačno, evo nas danas. Putovanje do ove radosne prilike nije bilo ništa drugo do neverovatno".

 

@mels.films “I asked if she had gotten engaged without my knowledge” 🤣 @Nicole Lubatkin @Jessrosen #maidofhonor #weddingspeech #maidofhonorspeech #wedding ♬ Space Song - Beach House

 

„Ne mogu da zamislim život bez Nikol. Shvatam koliko je sreća i retkost imati rođaka koga više smatram najboljom drugaricom i sestrom. Ti postižeš sve što ti je na umu i zato ja posežem za mesecom jer si već osvojio univerzum", rekla je.

Na ove reči kamera je upucala Nikol i njenog muža koji su oboje bili u suzama zbog emotivne izjave.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading