Kuća u kojoj se desio zločin
Foto: Printscreen/Printscreen/Youtube/ laumat.at media e.U.

Tri tela pronađena su u petak u Pergu u Gornjoj Austriji. Muškarac star 82 godine, njegova 75-godišnja supruga i njihova 57-godišnja ćerka pronađeni su mrtvi u svojoj kući, prenose austrijski mediji.

Tačne okolnosti se još utvrđuju. Policija pretpostavlja "da nije umešana četvrta osoba".

Porodična prijateljica digla je uzbunu kada je došla u petak u posetu, a kada joj niko nije otvarao i kada je zatekla zaključana vrata to joj je bilo sumnjivo. Odmah je pozvala policiju koja je zatekla stravičan prizor u kući i tri tela.

U spavaćoj sobi su ležali 82-godišnjak i njegova supruga (75), njihova ćerka (57) je pronađena u podrumu.

Prema informacijama iz policije, njihova ćerka bila teško bolesna i ometena u razvoju zbog čega joj je bila neophodna celodnevna nega. Pretpostavlja se da je ona posle smrti roditelja još neko vreme bila živa.

Tačne okolnosti smrti su i dalje predmet istrage, ali policija pretpostavlja da se radilo o ubistvu-samoubistvu u kojem je korišćeno vatreno oružje. Kancelarija javnog tužioca u Lincu naložila je obdukciju. Policija još nije komentarisala spekulacije da je otac pucao u majku, a potom i na sebe, a da je ćerka koja je ostala posle toga pala i nastradala, prenosi austrijska agencija APA.

Istraga će utvrditi šta se tačno dogodilo.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading