Sestre
Foto: Printscreen/Printscreen

Sestre su na sajtu za pratnju postavile privatne i intimne fotografije dotične žene, zajedno sa brojem njenog muža. Nakon toga je počeo da prima pozive. Eleanor, 24, sada se suočava sa zatvorskom kaznom nakon što je priznala da je objavila kontroverzne fotografije bez dozvole. Sofi je zauvek izbačena iz policije.

Prošle nedelje, saslušanje je otkrilo da je Eleanor postavila fotografije na stranicu za 2022, kao i broj čoveka. Činjenica da je uključila broj ženinog muža uticala je na njegov rad i izazvala kod žene „dubok i mučan osećaj potpune panike“. Porotnici su saznali da je njihov otac imao aferu pre više od 10 godina, kada su oboje bili u braku. Njihova afera otkrivena je 2015. godine kada je Sara Braun otkrila intimne fotografije i video zapise žene.

Tek sedam godina kasnije, između avgusta i septembra, Eleanor je objavila pogrdne komentare o ljubavnici svog oca na poslovnom sajtu svog muža. Zatim mu je na VhatsApp poslala intimne fotografije njegove supruge i objavila ih na sajtu za pratnju.

Tužioci su rekli da je to bio "podli i proračunati" pokušaj da se izazovu nevolje u činu osvete. Braun se okomio i na ćerku žene sa kojom je otac varao majku. Ćerka te žene nije znala ništa o obmani, a Elenor joj je rekla: „Pobrinuću se da tvoja majka nikada ne zaboravi šta je uradila mojoj porodici.

Ženin muž je rekao da razume kako su sestre frustrirane onim što se dogodilo, ali ne razume zašto su pokušale da unište njegov posao.

24-godišnja sestra je prvobitno negirala da je podelila intimne fotografije bez pristanka, ali je promenila iskaz i priznala krivicu neposredno pre nego što je morala da svedoči u svoju odbranu. Sudija je na kraju saslušanja rekao da je zatvor za Eleonor "skoro neizbežan", a šta će biti sa njom znaće se sledećeg meseca tokom izricanja presude. Dobila je kauciju pre saslušanja, a njena sestra sada traži novu karijeru nakon što je proglašena krivom za nedolično ponašanje.

Sofi je dala otkaz u policiji nakon što su ona i njena sestra bile prijavljene, a tokom saslušanja u aprilu saznalo se da bi dobila otkaz da nije sama dala otkaz. Sofi je ohrabrila svoju sestru da objavi intimne fotografije, a na saslušanju je rečeno da su sestre učestvovale u "kampanji nasilja i uznemiravanja" u avgustu i septembru 2022.

Na saslušanju su otkrivene i poruke koje su sestre razmenile. Kako se navodi u porukama, prvo su planirali da naprave profil žene na jednoj stranici za oglašavanje. Tamo su hteli da postave fotografije i reklamiraju "seksualne usluge" za 5 funti. Onda su promenili plan i odlučili da objave fotografije na sajtu za eskort dame. Sofi je priznala da je slala poruke, ali je rekla da nije učestvovala u kreiranju profila. Eli je izvršila veći deo plana, ali ju je Sofi u svemu ohrabrivala.

Sofi je tokom saslušanja tvrdila da nije reč o osveti.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading