Iran izrael
Foto: EPA/EPA-EFE/ATEF SAFADI

U svojoj objavi opisala je kako je izgledalo veče koje su ona i njene komšije proveli u skloništu dok su rakete padale u blizini njenog doma.

"Hvala vam na porukama i brizi. Proveli smo veče u skloništu, gađan je Univerzitet, a ja živim jako blizu. Vatromet raketa je nadletao ceo Izrael, od pustinje Arava na jugu do Haife na severu. Strašno je bilo“, napisala je Ivana u objavi.

 

 

Nije prvi put da prolazi kroz ovaj pakao

Ovo nije prvi put da se Ivana suočava sa ovakvim situacijama. Sličan scenario dogodio se 12. maja 2021. godine, kada je tokom sukoba Izrael izveo stotine vazdušnih napada na Gazu, dok su palestinski militanti raketirali Tel Aviv i Beršebu. Tada je Ivana izjavila:

„Nije prvi put da ovo preživljavam, to se nekoliko puta desilo. Meni je svaki put jezivo kada se dešava, i svaki put čekam da se završi. Sve nas koji dođemo ovde da živimo, prvo obuče kako se ponašati u ovakvim situacijama i kako treba slediti uputstva. Ljudi se ponašaju bez panike i veoma efektivno. U sekundi svi znaju šta treba da rade.“, izjavila je tada Ivana. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading