KRALJICA JE IMALA TAMNE MODRICE... NETANJAHU MI JE STAVIO PRISLUŠKIVAČ U KUPATILO? Džonson otkrio šok detalje iz svog života
Foto: EPA/EPA

Džonson je naveo da je njegov bezbednosni tim pronašao uređaje za prisluškivanje u toaletu nakon što ga je Netanjahu koristio, piše Politiko. 
Džonson i Netanjahu upoznali su se 2017. godine kada je Džonson bio ministar spoljnih poslova u Velikoj Britaniji.

Džonsonovi memoari biće objavljeni 10. oktobra, a odlomci su podeljeni u listu "Dejli Telegraf" (Daily Telegraph).

Pronašli uređaj za prisluškivanje

"Tamo (u kupatilu) je Bibi bio neko vreme, i to je možda bila slučajnost, a možda i nije, ali kasnije su mi rekli da su pronašli uređaj za prisluškivanje", napisao je Džonson u memoarima.

Dejli Telegraf je zatražio od bivšeg premijera da otkrije više detalja o tome šta se dogodilo, na šta je Džonson da je sve što treba da se zna u tom odlomku u knjizi.

Politiko je 2019. godine objavio da američka vlada veruje da je Izrael odgovoran za postavljanje uređaja za nadzor mobilnih telefona u blizini Bele kuće i na drugim lokacijama oko Vašingtona.

"Imala je tamne modrice na rukama i zglobovima"

Bivši britanski premijer takođe je u svojim memoarima otkrio da je pokojna britanska kraljica Elizabeta II patila od raka kostiju u poslednjim godinama života.

U opisu svoj poslednjeg susreta s Elizabetom, Džonson je naveo da je izgledala "bleđe i pogrbljenije nego inače", da je imala ''tamne modrice na rukama i zglobovima, verovatno od infuzije i injekcija'', prenosi Tanjug.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading