"AKO ME NE UHAPSITE, UBIĆU JE" Muškarac zgrabio svoju partnerku pred policijom i pretio joj
Foto: Alo/shutterstock

  Policajci su otkrili da je svađa počela kada je Iardi postao frustriran što su psi njegove žene oštetili tepih i on ju je optužio da ima problem sa pićem. Stvari su brzo eskulirale i on joj je stavio ruke oko vrata i pretio da će je ubiti, što ju je navelo da pozove policiju.

Policajci su stigli i nakon što su odvojeno razgovarali sa Jardijem i njegovom ženom, odlučeno je da će provesti noć u kući prijatelja. Međutim, upravo kada su se policajci spremali da napuste Iardijevo šokantno ponašanje pred policajcima dovelo je do njegovog hapšenja.

Velika Britanija

Printscreen/Mirror

 

Jardi se uznemirio, stavio je ruke oko vrata svoje žene pred policajcima i odvukao je nazad u kuću. Iardi je insistirao da policajci treba da ga uhapse i zapretio da će mu ubiti ženu pre nego što mu je ponudio ruke da mu stave lisice.

Policajac Rajan Grist, koji je vodio istragu, rekao je: „Jardijevi postupci pred policajcima pokazali su koliko je nasilan bio sposoban da bude. Nije pokazao kajanje i, da nije bio u zatvoru, njegova žrtva bi verovatno pretrpela više zlostavljanja od njegovih ruku".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading