Rusija
Foto: Alo/Printscreen-Mirror

 Devojčica, stara 13 godina, iz Rusije, navodno je priznala da je "ubila svoje dve polusestre" i odložila njihove leševe na balkon. Prema izveštajima, majka i očuh osumnjičenog bili su u policijskoj stanici u vreme kada se incident dogodio.

Par je navodno bio na stanici, koja se nalazi u gradu Toljatiju, nakon što su se potukli zbog njegovog navodnog neverstva. Dok su bili u policiji, devojčica je navodno izbola dvoje dece, starosti dve i pet godina, na smrt. Navodno su pronađeni sa "tragovima ugriza" po telima.

Trebalo je da je u to vreme čuvala svoja dva brata i sestre. Nakon navodnog ubistva, priča se da je prošetala lokalnim parkom. Mrtve sestre pronašla je njihova izbezumljena 10-godišnja sestra kada se vratila kući.

Otac devojčice je mobilisan da se bori u ruskom ratu protiv Ukrajine, kažu izveštaji. Majka je devojčicu pitala šta se desilo dvoje najmlađe dece, a tinejdžerka je odgovorila: „A-a-a. To sam bila ja!” Sa 13 godina, devojka je mlađa od godina za krivičnu odgovornost u Rusiji i ne može biti optužena. „Dve male sestre su ubijene dok su njihovi roditelji rešavali njihov odnos u policijskoj stanici u Toljatiju“, javio je kanal Shot Telegram.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading