Velika Britanija
Foto: Alo/Printscreen/Mirror

 Entoni Kavanag, mornar iz Liverpula, napustio je svoj dom jedne večeri 2005. godine, obećavajući svojoj majci da će se vratiti kasnije te noći. Nažalost, to obećanje nije ispunio. Te noći, dok je bio s prijateljima u užurbanom centru grada, Entoni se našao u smrtonosnoj konfrontaciji.

Incident se dogodio u Valkabout baru na Koncert skveru u Liverpulu, gde je Entonijeva grupa slučajno naletela na drugu grupu ljudi. Nakon što je proliveno piće, Entoni se izvinio, i situacija je privremeno izglađena. Međutim, po izlasku iz bara, grupa je ponovo naišla na iste ljude, uključujući osobu na koju je Entoni ranije naleteo.

Tada je došlo do napada – jedan od muškaraca ga je udario pesnicom, a on je pao i zadobio teške povrede glave. Entoni je preminuo 11 dana kasnije, 5. oktobra 2005. godine, u svojoj 22. godini.

U intervjuu za Liverpool ECHO, 19 godina nakon tragedije, njegova majka Pat izrazila je nadu da će pravda konačno biti zadovoljena. S ljubavlju se prisetila svog sina, kojeg je zvala Toni, ističući koliko je bio pozitivan i uvek spreman da izmamio osmeh na lice svojih prijatelja.

„Bio je onaj koji bi se umešao i pomogao kada bi se neko od njegovih prijatelja mučio. Uvek je zbijao šale, i stalno me je zasmejavao. Bio je pun života i voleo je zabavu," ispričala je Pat, prisećajući se bolnih, ali i veselih trenutaka sa svojim sinom.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading