Ema Atkinson
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Trudnica Ema Atkinson (38) preminula je nakon pada sa desetog sprata zgrade, ali je njena beba preživela i sada se bori za život. Deo njene porodice veruje da je njena smrt posledica tragične nesreće, odnosno da je Ema pala dok je pušila cigaretu, dok drugi deo sumnja u zvaničnu verziju događaja.

Ema je bila majka petoro dece i očekivala je šesto. Njena porodica i prijatelji opisuju je kao srećnu osobu koja je pronašla ljubav i nije imala razloga za samoubistvo. Njena smrt je šokirala zajednicu i pokrenula pitanja o bezbednosti prozora u stambenim zgradama.

Policija sada istražuje teoriju da je ona potpuno otvorila prozor u salonu i nagnula se previše, pre nego što je pala kroz prozor.

 

 

Trudna Ema pala sa desetog sprata zgrade

Sumnjalo se da je Ema možda oduzela sebi život, ali policija kaže da zasad nema nikakvih dokaza za to. Međutim, neki članovi njene porodice ne veruju u teoriju da je ona samo pala sa prozora i sumnjaju da su okolnosti njene smrti potpuno drugačije.

Ema je bila u poseti ocu kada se dogodila tragedija. Bila je u vezi sa Majklom, osuđenim kriminalcem koji je obećao da će se promeniti zbog njihove ćerke. Ona je bila uzbuđena zbog rođenja bebe, ali i zbog trudnoće njene ćerke.

 

 

Ema bila u vezi sa "problematičnim momkom"

Iako je ranije bio problematičan, porodica opisuje Majkla kao čoveka koji je nedavno odlučio da se drži podalje od nevolja i problema, jer se radovao rođenju ćerke.

Njihova beba je preživela Emin pad sa desetog sprata i sada se hrabro bori za život.

Stanovnici zgrade i prijatelji su u šoku i tuguju za Emom, opisujući je kao "prijateljicu koju su svi voleli i koja je svima bila potrebna".

(Dejli mejl)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading