OPARIO SE NAKON RASKIDA SA CECOM! Bogdan Srejović živi kao podstanar, ali za 24h zaradi 400 evra!
Foto: Printscreen/instagram

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović raskinuli su nedavno vezu dugu oko godinu dana, a biznismen je sada putem društvene mreže Instagram pokazao kako mu je „ipak svanulo" - makar kada je posao u pitanju.

Naime, pošto ga prati skoro 35.000 ljudi, često da pozivaju i da reklamira izvesne proizvode, što on očito i čini.

Za 24 sata, tako može da uzme od 150 do 400 evra ukoliko nešto objavi u okviru „storija". Sa druge strane, ako li je kakva objava na profilu u pitanju - ona se ceni i do 700 evra, prenosi Kurir. 

OPARIO SE NAKON RASKIDA SA CECOM! Bogdan Srejović živi kao podstanar, ali za 24h zaradi 400 evra!

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, Bogdan je posle raskida pokupio svoje stvari i prešao u podstanare, prema rečima insajdera za „Informer". On je napomenuo i kako je pevačica vešto skrivala od javnosti informaciju da je sa mladim izabranikom bila otpočela i zajednički život.

- Čim su raskinuli, Bogdan je spakovao stvari i iselio se iz Cecine kuće. Iznajmio je stan kod Arene, u blizini restorana u kojem radi - kazao je on.

Svakako, par je i posle kraha ljubavi ostao u dobrim odnosima. Sa Cecom, kao i njenim naslednicima Anastasijom i Veljkom, Bogdan se i dalje prati na Instagramu.

JA NE ZNAM DA TRPIM! Glumac se razveo od koleginice sa kojom je dobio ćerku, a sada su objavili zajedničku fotografiju i sve šokirali! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading