LUKASOVA SNAJKA JE VATRENA CRNKA! Konačno je poznat datum venčanja Lazara i Ane!
Foto: Printscreen/instagram

Sin folkera Ace LukasaLazar Vuksanović, verio je devojku Anu koja je u drugom stanju.

Njih dvoje planiraju da naprave gala proslavu kojoj će prisustvovati mnoge javne ličnosti, a iako ne vole da se eksponiraju u javnosti, mnogi komentarišu da je pevačeva snajka i te kako lepa.

Naime, Ana i Lazar će uskoro postati roditelji, a Vuksanović ju je juče verio. Lukasov sin je objavio fotografiju s devojkom ispod koje je stavio emotikon srca i prstena što je jasan znak da su se verili, a čestitike su im uputili mnogobrojni pratioci, kao i njihovi budući kumovi.

LUKASOVA SNAJKA JE VATRENA CRNKA! Konačno je poznat datum venčanja Lazara i Ane!

Foto: Printscreen/instagram

 

U njihovoj porodici sprema se veliko slavlje 6. marta. Par će se na večnu ljubav zakleti pred Bogom u crkvi na Karaburmi u prisustvu roditelja, kumova, i najbližih članova porodice, dok će gala ceremoniju upriličiti u jednom beogradskom restoranu.

Lazar Vuksanović je, inače, donedavno radio kao taksista u jednom udruženju u Beogradu, a sada je promenio zanimanje, te radi kao operater u kol centru jedne kompanije.

- On je divno stvorenje, pored tako uspešnog oca ne bi morao nikada da radi, mogao je da se bahati i uživa u luksuzu, a on ipak želi da sam zaradi svoj dinar. Sva mu čast iskreno, i brzo se uklopio u kolektiv, ali i savladao posao. Kolege ga obožavaju - rekao je izvor.

JELISAVETA I TEO OVAKO SLAVE ROĐENDAN ĆERKE! Šarenilo i osmesi pokazuju skladan brak glumice i košarkaša

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading