TO JE LEGLO KORUPCIJE I KRIMINALA! Saša Mirković izneo šok optužbe na račun Olivere Kovačević, dovodi svedoka koji joj je dao pare!
Printscreen

Menadžer Ace Lukasa, Saša Mirković odogovorio je urednici zabavnog probrama na RTS Oliveri Kovačević koja je rekla da RTS ne može da resocijalizuje bivše zatvorenike aludirajući na Acu Lukasa.

Mirković kaže da jedva čeka da se sa Oliverom sretne na sudu kako bi dokazao da prima mito.

Pod broj jedan ona je poslednja koja treba da poziva na proces resocijalizacije jer ne zna ni šta to znači. Zadovoljstvo će nam biti da nas tuži pa da dovedemo svedoka koji joj je novac odneo kao što smo rekli na konferenciji za štampu, ali i one kojima su novac tažili. Kako ona, tako i njeni saradnici. Godinama unazad je ta redakcija koju ona  vodi leglo najveće korupcije i kriminala - kaže Mirković.

TO JE LEGLO KORUPCIJE I KRIMINALA! Saša Mirković izneo šok optužbe na račun Olivere Kovačević, dovodi svedoka koji joj je dao pare!

Alo

 

On tvrdi da se svi dogovori sklapaju u zgradi RTS.

Ja sigurno nisam neko sa kim ona i Bujošević ispijaju boce viskija u kancelariji direktora, a ko je, ako ona ne zna i ne može da se seti, setiće se na sudu. Iz toga ćemo videti ko je za zatvor, a ko za normalno funkcionisanje. I na kraju, svi članovi žirija koji su Lukasu dali nula poena će otkriti ko im je naložio da to urade, kao što se sve tajne na svetu otkriju. Za razliku od svih njih u zabavno korumpiranoj redakciji ja Evroviziju imam u malom džepu, a oni je nikada neće ni dosanjati - dodaje Mirković.

Mirković je najavio da će Lukas u noći kada se održava Evrovizija održati veliki koncert.

- Mi ćemo im odgovor na ovakav potez dati 14. maja na velikom beogradskom koncertu kada oni imaju lažnu Evrovizju. Tada će Lukas pokazati koliko ima publike koja je spremna da plati kartu da bi ga slušala - ističe Saša.

DA SAM PRAO NOGE NA BINI, MOŽDA BIH POBEDIO! Lukas prvi put o sabotiranju na pesmi za Evroviziju, a evo šta misli o pobednici!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading