"IZBACILO ME JE OBEZBEĐENJE, NOSILA SAM GIPS" Mimi Mercedes otkrila kakvu je dramu doživela na nastupu Elme Sinanović: FOLKERKA U ŠOKU
Foto: PrntScrn

Reperka Milena Janković, poznatija kao Mimi Mercedes ispričala je detalje incidenta koji je imala na nastupu pevačice Elme Sinanović.

- Ja sam mislila da se sa tobom dopisujem na Instagramu i da smo dobre drugarice. Pre godinu dana slomila sam lakat u udesu i nije bio problem što sam ja slomila lakat u udesu, nego sam dočekala konačno Elmin nastup u Beogradu. Ipak smo odlučili da odemo na Elmin nastup, nismo imali sto, otišli smo na bum. Ja sam bila u gipsu nedeljama. Bili smo na sredini bine i pevali sve pesme -rekla je ona i dodala:

Printscreen

 

- Onda je došlo obezbeđenje da nas skloni, i sada meni je tu malo ego proradio. Rekli su mi da bi bilo najbolje da izađem napolje. Volela bih da mi Elma otpeva omiljene Elmine pesme, a to su mi ''Treba mi'' Volim i ''Čarobno, čarobno'' - rekla je Mercedes i nasmejala sve, a Sinanovićka je potom zapevala za reperku.

"SVI ZNAJU KAKO DESTRUKTIVAN MOGU DA BUDEM" Laća je pobegao iz Srbije zbog porodičnih problema, a ovako je govorio o tome: TRAUMATIČNO JE

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading