ŽIVI SA NEIZLEČIVOM BOLEŠĆU Učesnica pesme za Evroviziju pleni izgledom, a njen glas dobro je poznat svima, evo ko je Doris
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Drugo polufinale za „Pesmu za Evroviziju“ održalo se sinoć, a među izvođačima koji su se predstaviti publici bila je i Doris Milošević, popularna tiktokerka, čiji je glas dobro poznat javnosti, ali niko nije znao da je to upravo ona.

Doris pozajmljuje glas za popularne reklame koje svakodnevno slušamo, ali i za crtane filmove.

Ono što Doris ne krije i o čemu na pomenutoj društvenoj mreži često govori jeste borba sa dijabetesom koja joj je poznata već godinama. Ona u svojim klipovima, koji broje i do milion pregleda, često deli savete i na taj način pomaže mnogima koji se suočavaju sa sličnim problemom.

Pored toga, Miloševićeva se bavi i glumom. Igrala je u Balaševićevom filmu „Kao rani mraz“, imala je ulogu u seriji „Ono kao ljubav“, i u skorašnjem hit filmu „Mali Budo“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Milosevic (@ddorriss)

Doris je glumica, "make-up" umetnica, influenserka, pevačica, ali i predana supruga. Iako se po njenom izgledu to ne može zaključiti, Doris ima 40 godina, prava je lepotica, a na predstojećem izboru za predstavnika Srbije u Liverpulu, izvela je numeru "Tišina" pod rednim brojem 16, ali se nije plasirala u finale pomenutog festivala.

Podsetimo, najveće muzičko takmičenje koje u kojem učestvuju izvođači iz čitave Evrope, "Pesma Evrovizije", ove godine će se održati u Liverpulu.

VAŠE PRAVO JE DA NE ZNATE NIŠTA Olivera Kovačević se nevešto pravda, urednica RTS-a razbesnela javnost (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading