Dušica Jakovljević
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pre nego što počne sa novim projektom, rijalitijem "Elita", Dušica Jakovljević odlučila je da sebi da malo oduška i da otputuje na more.

Voditeljka uživa u Bugarskoj sa svojim naslednicima, a kako se provodi, obaveštava svoje pratioce na Instagramu svakodnevno.

Skinula se Dušica Jakovljević

Printscreen

 

Sada je odlučila i da pokaže svoje izvajano telo, kada je pozirala u kupaćem kostimu.

Beli bikini isticao je njene obline, a u prvom planu su bile grudi. Ipak, Dušica se nije potpuno skinula, već je preko kupaćeg imala plažni ogrtač.

Podsetimo, Dušica je nedavno imala operaciju sinusa, kada je odlučila da koriguje i nos. Zbog promene izgleda, naišla je na kritike javnosti.

- Uvek nailazim na pozitivne komentare. Ja to radim zbog sebe. A zluradim ljudima, koji misle da žene nešto rade na sebi jer nisu zadovoljne svojim izgledom... U 21. veku, kada se u svetu suočavamo sa tim da deca mogu sama da odaberu kog su pola, mislim da je najmanje važno da brinu o tome da li smo mi zadovoljne ili ne svojim izgledom. Svaka žena je lepa, lepota i zadovoljstvo dolazi iznutra, a da li ću se poigrati sa svojim telom, kosom, to zavisi od mene - rekla je Dušica u "Premijeri vikend specijal".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading