Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram/jeremicjovana

Voditeljka Jovana Jeremić nije mogla da sakrije emocije u studiju Jutarnjeg programa, a odmah je otkrila i razlog sreće.

Naime, Jovana je izvukla paricu iz božićne česnice i vrisnula od sreće, a onda dodala da je parica već sedam godina u njenim rukama.

Jeremićeva se oglasila i na Instagramu, gde je podelila kako je sve teklo, a vidimo i radovanje.

E bogami, ja sam je izvukla. Vidite gde je bila zavučena, na samom dnu i to dukat, pravi. Dakle, biće para cele godine, samo da znate, ovo je sedma godina zaredom da izvlačim paru - rekla je Jovana na snimku, a u opisu je dodala:

- Kad nešto iskreno želiš, onda se ceo univerzum uroti da pomogne - istakla je Jeremićeva.

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić tokom božićnog jutra ugostila je predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, sa kojim je razgovarala o napretku zemlje. 

Jovana se jutros pojavila u zelenoj odevnoj kombinaciji, a ono što su svi primetili jeste da se presvukla pre gostovanja predsednika u Jutarnji program. 

Ona je ponela crnu kosulju sa posebnim vezovima oko rukava, ali i prsluk sa takođe ručno izvezenim ukrasima oko naramenica i na leđima.

Celu kombinaciju "začinila" je posebnom zlatnom ogrlicom koju je dobila od 14 godina starijeg biznismena na poklon pre nekoliko dana.

Inače, tokom jutra se u Jovanin program uključio i njen 14 godina stariji biznismen Dragan.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading