TATA, KADA ĆU OPET DA TE VIDIM? Barbara Bobak se rasula na komade zbog oca, nije mogla da sakrije emocije
Vladimir Marković

Pevačica Barbara Bobak sve je popularnija na muzičkoj sceni, a svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti.

Ipak, sada je napravila presedan, te progovorila o svom detinjstvu.

Naime, Barbara je priznala da joj je otac nedostajao u periodu odrastanja, budući da zbog poslovnih obaveza nije mnogo vremena provodio sa njom.

- Da imam neku tužnu priču, nemam. Moji nisu bili ni bogati ni siromašni. U vreme kada sam bila mala živeli smo u jednoj maloj sobi. Oni nisu imali podršku od maminih roditelja i samo su se borili i laktali kroz život. Moj otac je od moje druge godine počeo da vozi kamion i taj period pamtim po rečenici: “Tata, kad ću opet da te vidim”, a on kaže: “Za nedelju dana”. Nije dolazio po mene u školu. Nedostajao mi je. Krivo mi je bilo i teško, a njemu još teže - rekla je pevačica, pa dodala: 

- On nikada nije hteo da nosi moje slike sa sobom na put. Nikada moja pisma i crteže nije hteo da nosi jer mu je bilo jako teško. Jednom je išao na put i nacrtala sam crtež "tata i ja" i nije hteo da uzme, ali dok je pričao sa mamom ja sam se ušunjala u kamion i ostavila sam mu namerno. Posle mi je rekao da kada ga je našao da se raspao od plakanja i vrlo brzo posle toga je prestao da se bavi tim poslom jer nije mogao bez nas. Cela ta situacija gde je on meni celo detinjstvo nedostajao je uticala dodatno da budemo još bliži - zaključila je Barbara emisiji "Moj dan, Blic dan".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading