Dragana Mirkovic
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dragana Mirković obavestila je javnost da je podnela papire za razvod braka.

Par se venčao 2001. godine, a sada je došlo vreme da stave tačku na njihov brak i kroz život dalje nastave sami.

Kako je Alo! već pisao, Toni ima novu devojku, i da već izvesno vreme živi sa njom u Nemačkoj, a više o tome možete pročitati ovde. 

Dragana Mirkovic

Foto: Printscreen/instagram

 

Dragana je poslala zvanično saopštenje medijima, a Toni se do sada nije oglašavao i od njega nema ni traga ni glasa.

Alo! redakcija pokušala je više puta da kontaktira biznismena, međutim on se nije javljao na broj poznat našoj redakciji.

Naime, Toni još uvek nije izneo svoju stranu priče i do sada nije progovorio o krahu braka sa Draganom.

Dragana Mirkovic

Foto: Alo ilustracija

 

Kako kaže navidu izvor za domaće medije, Toni još uvek nije spreman da se oglasi na ovu temu.

- Toni još uvek ne želi da se oglašava. Dragana i on su proveli više od dve decenije zajedno, ali tome je došao kraj. Svako je nastavio svojim putem odavno - rekao je kratko izvor za Blic.

Već tri godine ne živimo zajedno

- Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

- Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina - poručila je Dragana u zvaničnom saopštenju.

Podsetimo, nakon što je pevačica javno obelodanila da je podnela zahtev za razvod braka postavlja se i pitanje kako će ovo bogatstvo biti podeljeno, a više o tome pročitajte ovde. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading