Džejla Ramović
Foto: Promo/Hype TV

Džejla Ramović nedavno je otkrila da li je posetila svoju nekadašnju mentorku Mariju Šerifović i da li je imala priliku da vidi njenog novorođenog sina Maria.

O njihovom odnosu se mnogo spekulisalo nakon završetka Zvezda Granda, pa je često javnost nagađala o eventualnim posetama mlade pevačice starijoj koleginici. Konačno, Džejla je odlučila da otkrije istinu.

Džejla Ramović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Sa Marijom sam u super odsnosima, čujemo se i danas - rekla je Džejla u podkastu „Oslobođenje“ i dodala:

- Nisam još videla dete, nisam stigla da odem.

Podsetimo, Džejla je nedavno za Grand govorila o takmičenju „Zvezde Granda“ i priznala da joj je taj period bio posebno naporan.

- Bilo je takvih problema. Uvek smo morali da se vraćamo jer sam ja išla u školu, a roditelji na posao. Sećam se da smo dolazili premoreni, dođemo u 6 ujutru, a ja u 8 budem u školskoj klupi. Bilo je mučno, ali su mi u školi gledali kroz prste (smeh)- ispričala je u razgovoru za Grand i dodala:

marija šerifović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Uglavnom su mi ta putovanja teško padala, ti dolasci i odlasci. Mi smo jednom u dve nedelje dolazili na snimanja, to je baš bilo intenzivno, ali sve se to isplatilo. Kad vratim vreme teško mi je da se uopšte setim tih nekih mana- priznala je Ramovićeva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading