Veljko Ražnatović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Veljko Ražnatović juče je postao otac treći put, nakon što je Bogdana rodila sina kojem su ponosni roditelji dali ime Isaija. 

Detalji o njihovom privatnom životu se ne kriju, ali ipak malo ko zna koliko Cecin sin ima godina.

Veljko Ražnatović

Foto: Ataimages

 

Naime, Veljko je rođen 1996. godine, a kako se u rodio u decembru još uvek ima 27 godina.

Veljko sa suprugom Bogdanom i decom živi u njenom rodnom Titelu, a nedavno je otkrio i zašto se odlučio na taj potez. Kako izgleda njihov dom, možete pročitati ovde

Kako je tada rekao, želi da mu deca odrastaju u mirnom kraju.

Bogdana održava celu porodicu 

Veljko je jednom prilikom istakao kolika je zapravo uloga njegove supruge Bogdane Ražnatović u njegovom životu, te je otkrio dinamiku odnosa u svojoj porodici. 

- Ona je stub koji održava celu porodicu. Brine i o meni i deci. Moja su sada neka druga zaduženja, ali naravno i ja čuvam decu, da neko ne pomisli da ne, ali znatno manje od nje. Ona je uzela sve to na sebe. Žena je kakva se samo može poželeti - rekao je o svojoj ženi u jednom intervjuu Veljko.

Sinoć se slavilo u vili na Dedinju 

Sinoć je u vili na Dedinju organizovana proslava povodom rođenja Veljkovog i Bogdaninog trećeg sina. Slavlju su prisustvovali brojni prijatelji, porodica, ali i mnoge Cecine kolege sa estrade. 

Iz Sevilje je stigla i Anastasija, koja je u ovim trenucima želela da bude sa svojom porodicom, nakon čega je i organizovan spektakularni vatromet ispred vile, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading