Marko Miljković
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Marko Miljković uhapšen je nakon što je pre dva dana, posle sukoba sa komšijama, u pratnji policije odveden u Urgentni centar gde su mu konstantovane povrede glave i posekotine po telu. 

Nakon toga, zbog nedoličnog ponašanja prema službenim licima, Miljković je odveden na pregled u Lazu Lazarević.

Tužilaštvo je izdalo saopštenje da je Marku određeno zadržavanje jer je pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd okrivljeni pretio policijskim službenicima i vredjao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika.

Marko Miljković

Alo

 

Policiju je, u ponedeljak oko 15 sati, pozvala J.J. koja živi u zgradi gde i Marko Miljković.

- Ona je tvrdila da joj on lupa na vrata, da joj je na terasu bacao jaja i da je oštetio fasadu zgrade. Ne zadugo policiji se javio i Markov komšija A.M. koji je rekao da Miljković galami i preti stanarima u zgradi, ali i u dvorištu. Policija ga je zatekla u stanu u pijanom stanju. Nije imao oružje - kaže naš izvor blizak istrazi - piše "Telegraf". 

Kazna od šest meseci do dve godine zatvora 

Kazna za dela koja se tereti Marko Miljković zavisi od olakšavajućih odnosno otežavajućih okolnosti. 

Kako je advokat za Alo! portal otkrio, minimalna kazna za ovo delo je kazna zatvora od šest meseci, a imajući u vidu da se nigde ne spominje bilo kakvo oružje, najteža zaprećena kazna iznosi dve godine zatvora. 

- Naravno, posmatraće se i da li je okrivljeni već osuđivan ili nije, kao i druge otežavajuće i olakšavajuće okolnosti. Verujem da će okrivljeni moći da prođe samo sa uslovnom osudom - otkrio je advokat za naš portal. 

Čeka se odluka tužioca 

Kako otkriva izvor blizak istrazi, Marko je ušao u sudnicu i uskoro će se znati da li će mu biti određen pritvor od 30 dana ili će biti pušten na slobodu uz novčanu kaznu. 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zr

15.05.2024 14:08

Pa marko nije izazvao svagj nego komsije i nikoga nije ubio nego oni njega i sad markokriv samo nisu krivi beogragjani pa ovo je gore nego kod kurtija