Leona Paraminska
Foto: Printscreen/Printscreen

Leona Paraminska, koja je stekla najveću popularnost u seriji "Budva na pjenu od mora", gde je imala ulogu Mile Kovač i snimila najviše scena sa našim glumcem Mimom Karadžićem

Lepa Leona je kasnije igrala i u u seriji "Senke na Balkanu", a potom se odeslila u Kaliforniju gde se posvetila porodici.

Glumica je u 42. godini dobila svoje prvo dete, a nedavno je otkrila da planira da se sa suprugom Tinom Komljenovićem i njohovom naslednicom, kojoj su dali ime Liv, vrati u Hrvatsku.

- Planiramo da se vratimo, ali ne znam tačno kada, to uvek traje duže nego što mislimo. Traženje nekretnine će biti zadnji korak nakon što sve drugo obavimo - otkrila je glumica za Story.hr.

- Život je uvek onakav kakvog ga sami napravite bez obzira gde živite. Uvek imamo osećaj da je negde bolje, da je komšijska trava zelenija, a nije bolje, drugačije je. Sve zapravo zavisi šta vama u tom trenutku odgovara i šta vam je potrebno. Nama za sada odgovara. Hteli smo promenu - izjavila je svojevremeno Leona.

Ona je otvoreno govorila o svojoj borbi za potomstvo. Najveća želja joj se ostvarila u petoj deceniji, a mediji su pisali da se porodila u istoj bolnici gde i Megan Markl.

- Hteli smo da vidimo da li možemo prirodnim putem, pa veštačkom oplodnjom, pa možda i usvajanjem. Ja sam otvorena za sve opcije. Ne samo po pitanju usvajanja, nego mislim da sam prenormalna, rekla je glumica koja sa suprugom živi u Americi, vratila u Hrvatsku kako glumica išla na veštačku oplodnju.

Blic

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading