Dragana Kosjerina
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Dragana Kosjerina izgovoriće sudbonosno "da" vereniku Bojanu Perduvu 9. juna u jednom elitnom beogradskom hotelu.

Svadba neće biti tradicionalna, ali će biti gala, o čemu svedoče i najnoviji detalji koji su se pojavili.

- Biće 100 zvanica. Tačno 50 s mladine strane i 50 s mladoženjine. To je najuži krug ljudi. Toliko zvanica može da primi i hotel za koji su se odlučili, i to njima apsolutno odgovara. Budući mladenci su se odlučili za najskuplji paket koji uključuje zakup prostora, meni, selekciju žestokih pića i benefite poput štampanja menija po odabiru gostiju, dekoracije prostora na elegantan način, kao i bračni apartman u koji mogu da uđu pre uobičajenog hotelskog roka, ali i da ga napuste mimo zvaničnog protokola. To je ta specijalna usluga - priča izvor i ističe da cene svadbenih veselja na toj lokaciji iznose od 129 evra do 229, po osobi, te da Dragana i Bojan nisu štedeli.

ISPLIVALI SVI DETALJI GALA SVADBE DRAGANE KOSJERINE! Srpska jela se neće služiti, naša muzika je zabranjena, a cifre su vrtoglave!

Foto: Printscreen/instagram

 

Domaća kuhinja se neće služiti, a naša muzika je zabranjena - osim Zdravka Čolića.

- Ta dva paketa su različita, ali mladenci se uglavnom odlučuju za skuplju varijantu jer, kada se podvuče crta, to ispadne isplativije. Ne služi se domaća kuhinja, nego francuska. Meni je elegantan, a čak sedam profesionalnih kuvara priprema specijalitete. U ovom slučaju, ali i kod ostalih svadbenih ceremonija, biće postavljeni dekorativni paneli. Ipak je ovo hotel i gosti cirkulišu iz svih krajeva sveta, ali opet se oseća neka druga atmosfera jer je sve podređeno mladencima i njihovim gostima. Što se muzike tiče, tu je politika hotela malo striktnija. Dozvoljeni su svi žanrovi osim domaće pop i folk muzike, samo strani, a od domaćih bivših jugoslovenskih zvezda dozvoljen je Zdravko Čolić. Hotel ima bendove s kojima sarađuje godinama unazad i mladencima taj odabir repertoara odgovara - ističe izbog za "Blic".

Ko je budući muž Dragane Kosjerine?

Vest da će voditeljka Dragana Kosjerina konačno izgovoriti sudbonosno "da" vereniku Bojanu Perduvu 9. juna, odjeknula je u domaćim medijima.

Intimna ceremonija biće upriličena u jednom od najelitnijih beogradskih hotela, poznato je i ko će se naći na spisku zvanica, a svi se pitaju za koga se to udaje po mnogima najlepše TV lice Srbije, a i šire.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Stojan

03.06.2024 21:00

Devojko, pročitah šta to spremate za vašu svadbu i ostadoh zatečen!!!??? Koliko znam izbegli ste iz rodnog Sarajeva kao Srpkinja, došli ste u Srbiju i Beograd, a sada ovde pravite svadbeno veselje koje ne priliči Srpskim običajima, a posebno meniju koji će biti ponuđen gostima!? Tužno da tužnije ne može da bude!😰🤢👎

NIX

03.06.2024 22:09

Lepa ali toliko iritantna voditeljka. Vodi emisiju volim Srbiju,a na svadbi nista srpsko.

MK

08.06.2024 18:44

Srpska jela se neće služiti a ni naša muzika ... Odakle je dotična, ccc ...