Marina Tadić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Marina Tadić svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, a svog supruga Uroša ne voli da eksponira.

Naime, javnost je ostala u šoku kada je pevačica iznenadila i na svom Instagram nalogu objavila fotografiju sa njim.

- Ne, on neće nikada izaći na scenu. Pre može da se desi da dođu vanzemaljci, nego moj suprug. On ne voli da se eksponira uopšte. To je moj posao, ne gledamo da on učestvuje u karijeru, jer on nije iz tog posla - rekla je Marina nedavno i otkrila zbog čega on ne voli da se eksponira.

- Kada vas muškarac vidi na sceni on je opčinjen vama i ako ste vi mnogo jaka figura njima to počinje da smeta i žele da ste domaćica i kod kuće. Ja ne pravim famu oko toga i mog posla, kod kuće sam mama i supruga, a na sceni pevačica. Imala sam sreću da sam pronašla muškarca koji nije želeo da me menja i da gleda na posao kako sam ja postavila- objasnila je ona.

- Ne pričamo uopšte o mom poslu, ne znam ni da li zna sve moje pesme. On je vrlo skroman jedan čovek, ne komentarišemo muziku i ne meša mi se u posao jer to ne bih podnela. Možemo da se posavetujemo, ali ništa više od toga da mi govori šta ću i kako ću ja. On je čovek pravnik- obajsnila je pevačica u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“.

Marina Tadić "U ringu" oplela po muškarcima

Marina Tadić za sebe kaže da je žena-mangup i da je naučila da se kroz život sama bori.

Marina Tadić

Alo

 

- Nisam od onih žena koje čekaju da im neko pomogne, ako nešto ja to sama i uradim. Nije to baš uvek dobro, možda treba nekada reći da nešto ne znate, malo prepuste i drugima da urade nešto - savetuje Tadićeva, a na ovde možete pogledati emisiju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading