Marija Ana Smiljanić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivša zadrugarka i pevačica, Marija Ana Smiljanić, nedavno je otkrila kroz kakav pakao prolazi nakon porođaja. 

Ona je preko noći uplovila u ljubavnu priču s ocem svog deteta, posle samo nekoliko dana su počeli da žive zajedno, a ubrzo je i zatrudnela.

Marija Ana tvrdi da ju je nevenčani suprug pokrao, iskorišćavao iz materijalnih razloga, a sad kad više nisu zajedno, ne bira način da joj zagorča život.

Pevačica u poslednje vreme skoro svakodnevno objavljuje fotografije sa naslednikom, a nakon nove na kojoj je pokazala kako napreduje njena beba, korisnici su uočili interesantan komentar. 

Marija Ana sa sinom

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, jedan od njenih pratilaca pohvalio je kako odgaja sina, nakon čega je napisao da ga "gleda" baka, tj. da i ona na neki način učestvuje u njegovom odgajanju.

"Kokain ga je uništio, vratio se starom životu" 

Marija Ana tvrdi da njen bivši partner konzumira narkotike i da sada živi sa starijom ženom, koju koristi finansijski. 

- Pokušava da mi poremeti posao, zove moje kolege, gazde klubova, preti ljudima da ja ne bih pevala nigde po gradu. Ja dete sama hranim, on nas hoće da ostavi na ulici i da me uništi. Od toga nema ništa! - počinje priču Marija Ana i dodaje:

- Čovek me je pokrao, dužan je i meni i mojim prijateljima. Juri ga pola grada zbog dugova. Saznala sam da nekom čoveku duguje 60.000 evra. Sad je našao neku babu od 50 godina. Živi kod nje, troši njene pare i vozi njen auto. Sa njom je samo zbog para jer nema prebijane banke. Koristio je kokain i to ga je potpuno uništilo. Pucaju ga kompleksi jer sam jača od njega u svakom smislu. Kad je video da ne može da se nosi sa mnom, on je počeo da pravi probleme i vratio se svom starom životu, počeo je opet da uzima drogu i da krade... Svi mu se smeju, ja sam ostala samohrana majka, sama brinem o našem detetu, a on na sve to pokušava da mi se umeša i u posao preteći gazdama lokala da ja ne bih nastupala i zarađivala - tvrdi bivša zadrugarka za Pink.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading