Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

Jovana Jeremić ne krije koliko vodi računa o svom izgledu, a sada se oglasila tim povodom.

Jeremićeva je istakla divljenje prema fudbaleru Kristijanu Ronaldu, te njegovu disciplinu povezala sa svojom.

- Gledam Kristijana Ronalda koliko se sinoć nasekirao što je promašio penal. To je odlika najvećih boraca i ljudi koji ginu za svoj posao. On mene fascinira prvenstveno zbog svoje discipline. Taj čovek ima svoje jelovnike i gde god ide traže da se ti jelovnici sprovode - rekla je voditeljka na svom Instagram profilu, pa dodala:

Jovana Jeremić

Foto: Printscreen/instagram

 

. Apropo mene pošto me mnogi kritikuju zbog toga i govore da se opustim. Ako se ja vama ne mešam u tanjir i oko toga šta jedete, šta vas boli uvo šta ću ja da jedem? Ne želim da se hranim kao svinja, hoću da budem riba i sa 55 i sa 65 godina. Ja vama ne branim da budete svinja - zaključila je voditeljka.

Jovana šokirala: "Rekla mi je da ću biti bogatija od Sandre Meljničenko"

Jedna od najpopularnijih voditeljki Jovana Jeremić razgovarala je s vidovnjakinjom, koju je uporedila s čuvenom Baba Vangom. Otkrila je da joj je ona prorekla život u Holivudu, veliko bogatstvo i svetsku slavu!

Proročica je videla da ću biti jedina Srpkinja koja je uspela u Holivudu i da ću biti bogatija od Sandre Meljničenko! Rekla mi je da ću imati privatni avion i jahtu jer ću se dobro udati. Istina je da sam uvek bila privlačna jakim muškarcima jer sam i ja jaka žena, imam svoje pare i nisam sponzoruša. Komplikovana sam, nije me lako osvojiti i mislim da sam im zbog toga posebno privlačna - navela je za domaće medije Jovana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading