Radoš Bajić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Radoš Bajić je iznenadio domaću javnost objavivši na Instagramu da je razočaran u svog kolegu i nekadašnjeg bliskog prijatelja Lazara Ristovskog.

Bajić je u njemu, između ostalog, napisao da Lazar "više nije čovek kojeg je poznavao i zapitao se gde je nestao njegov najbolji drug".

Ristovski je tada za domaće medije izjavio:

- Nemam komentara na te gluposti. Izvinite, doviđenja.

Međutim, sada je rešio da se oglasi i kaže šta misli o celoj situaciji.

- Bez želje da dalje polemišem, zelim ipak da dam kratak komentar na sve češće tekstove kojima Radoš Bajić napada mene, moj rad i moju ličnost i to sve u trećem licu

- Naime, uvek je tako bilo, a i biće, da kada neko o nekome govori i piše, to uvek više govori o onome ko govori i piše, nego o onome o kome se govori. I najčešće je onaj koji govori upravo takav. Govoreći o drugima, govoriš o sebi.

- Ovde bih mogao i završiti moj odgovor, ali evo još koje slovo. Naše prijateljstvo treba ostaviti tamo gde mu je i mesto: u dnevniku i ramu prošlosti. Ne treba se na njega pozivati i potezati kao argument danas.

- Naročito se ne bih bavio time ko je od nas moralniji, humaniji, ili bolji glumac i reditelj. Ljudi se cene i poznaju po delima, a ne po priči. Iza mene stoje i brane me moja dela.

- Dalje nek se dopisuje ko hoće i sa kim hoće - rekao je Ristovski za Informer.

Ovde možete pročitati šta je Radoš Bajić rekao. 

Alo! / Telegraf

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading