Nemanja Đurđević
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Nekadašnji učesnik Zvezda Granda, Nemanja Đurđević, prisetio se jezive situacije sa nastupa.

Pevač je otkrio da mu se krov obrušio na glavu dok je pevao i priznao da je neprijatnih situacija u njegovoj karijeri bilo mnogo.

- Dešavalo se svašta da pada na mojim nastupima, padale su čaše, flaše… Bilo je neko nevremene i pao mi je krov na glavu, ali nisam bio povređen. To je bilo na nekom privatnom veselju u Valjevu, radili smo ispod pokrivene bašte i krenula je jaka kiša. Valjda krov nije mogao da primi tu vodu, samo je odjednom sve palo. Voda je pala direktno na struju, bila je po klavijaturama, muzičarima… Samo smo se sklonili u stranu i ja sam tog dana završio sa pevanjem - ispričao je Nemanja za Grand. 

PEVAČU PAO KROV NA GLAVU Voda došla u dodir sa strujom, jezive scene na nastupu

Foto: Instagram/printscreen

 

"Imam dva nastupa dnevno" 

Nemanja tvrdi da se sav trud isplatio, a posebno ga raduje što posle takmičenja „Zvezde Granda“ radi i što je postao jedan od traženijih pevača.

- Baš je krenulo u poslednje vreme, ma samo neka se radi, ja ću se uvek odazvati. Gde god mogu da stignem, ja hoću. Pre neki dan su mi menadžeri javili da su mi zakazali dva nastupa u toku dana, i nije mi problem, samo da su blizu. Jednog dana ćeš da čuješ kako pevam preko dana u Sarajevu, a za par sati u Beogradu - pohvalio se Nemanja i dodao:

- Stvarno se mnogo radi, i svadbe i veselja i klubovi, posebno od kada sam krenuo sa kaverima koje izbacujem. Uglavnom sam se trudio da to budu pesme koje su zaboravljene ili manje poznate.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading