BOBA ŽIVOJINOVIĆ U ZAGRLJAJU DRUGE ŽENE Isplivala prisna fotografija, od Brene ni traga ni glasa
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Lepa Brena i Boba Živojinović godinama su u prijateljskim odnosima sa pevačicom Ninom Badrić.

Nina je sada na svom Instagram profilu potvrdila koliko je bliska sa Bobom tako što je objavila fortografiju sa njim iz jednog restorana na Hvaru.

Nina Badrić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Falila si našoj vali - napisala je Nina u opisu fotografije i tagovala Brenu koja je to odmah podelila i na svom Instagram nalogu.

"Sledeće godine gradimo novu kuću"

Boba je svojevremeno priznao da sa Brenom planira gradnju nove nekretnine. 

- To je tačno, kuća će uskoro biti potpuno gotova i odlučili smo da je prodamo. Mislim da će to biti kuća koja je u rekordnom roku sagrađena u Majamiju jer smo počeli gradnju prošle godine, a evo uskoro će biti gotova. Bivša teniserka Martina Navratilova je vrata do nas i njena kuća je građen skoro tri i po godine. Razmišljali smo da je iznajmljujemo, ali smo onda Brena i ja seli i dogovorili se da je ipak prodamo, pa ćemo sledeće godine graditi novu. Nas biznis više veže za Evropu, a šteta je da takva kuća i na takvom mestu bude prazna. Sa druge strane, nakon što se dogodila pandemija korona virusom ljudi su iz Njujorka počeli da se sele u Majami, i ovo je postala tražena destinacija za život. Uz obalu ima relativno mali broj kuća i cena im je u ovom trenutku dobra. Odlučio sam da iskoristim to - pričao je Boba za Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading