Rada objava
Foto: Privatna arhiva/Printscreen/Instagram

Rada Manojlović konačno je otvorila temu svog ljubavnog života. 

Rada je priznala da je emotivno ispunjena, te progovorila o svadbi.

- Prava svadba će se desiti, dogovorite to sa mojom sestrom da uglavite između nastupa. Kad izađe album mislim da je red da napravim koncert, da dobijem dete, i da idem da ležim kao Milan Stanković, da me niko ne dira i ne budi - rekla je Rada sa osmehom, pa dodala:

- Naravno da mi prijaju muški pogledi, jer je ovo nešto za šta sam se borila čitav život. Volim da budem poznata, zapravo sam i htela da se bavim ovim poslom da bih bila poznata.

"Znam koliko vredim"

Rada je prokomentarisala i popularnu temu o tome da su pevači podigli cene, te da se mnogi vlasnici lokala žale kako posećenost nije kao ranijih godina. 

- Da sam nešto htela da kažem na tu temu, oglasila bih se na Tviteru. Mene ništa ne ugrožava, sve je kako treba da bude. Ne mogu da kažem nema nekih nekorektnih ponuda od strane vlasnika lokala, ima. Ali nekako će sve doći na svoje, zato i treba da im uzmu sve. Znam koliko vredim i znam da vredim više od one cifre za koju radim, ali ja ne mogu time da se vodim, jer će sve to doći na svoje. Stara san čekalica, doći će taj moj novi album, avgust je moj. Za pevača kao što sam ja nema zime. Moje je samo da pevam - zaključila je Rada.

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading