ŽENA ANDRIJE MILOŠEVIĆA OBJAVILA NJEGOVU GOLIŠAVU FOTKU Javno mu se obratila i nazvala ga vanzemaljcem
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Taman kad bi čovek pomislio da ne postoji više ništa čime Andrija Milošević može da šokira i nasmeje javnost, oglasila se njegova supruga Aleksandra i pokazala da je to, ipak, moguće!

Andrija uradi danas ima poseban razlog za slavlje. Glumac koga mnogi obožavaju zbog specifičnog humora, slavi 46. rođendan.

Tim povodom Andriji su brojne kolege, prijatelji i armija fanova uputili čestitke, a onu od supruge Aleksandre nikad neće zaboraviti.

- Ljubavni stvore, srecan ti rođendan! Budi zauvek najslađi vanzemaljac koga poznajem. Volim te - poručila mu je Aleksandra i uz reči ljubavi, objavila Andrijinu fotografiju, koja je zapalila društvene mreže.

Andrija Milošević

Foto: Printscreen/instagram

 

Na njoj je Andrija go do pojasa, u vodi naravno i s čudnim, crvenim predmetom od plastike na glavi, koji podseća na levak.

Andrija i Aleksandra, koju prijatelji zovu Đeda, sa sinom Reljom trenutno odmaraju na moru, a ponosni tata je nedavno objavio zajedničke fotografije s naslednikom na plaži.

Andrija Milošević sinu posvetio pesmu!

Glumac Andrija Milošević u više navrata je istakao da mu je dolazak sina Relje promenio život.

Andrija svaki slobodan trenutak koristi da provodi sa sinom, a sada je objavio emotivnu fotografiju, ali i stihove koji su sve rasplakali.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading