Đani
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Nakon što je folker Radiša Trajković Đani jutros izrazio nezadovoljstvo zbog svog iskustva na jučerašnjem događaju posvećenom sportistima, gde je, kako je naveo, bio "ponižen" zbog toga što nije imao priliku da nastupi, oglasila se njegova supruga Slađa.

Slađa je, kao što je u njenom stilu, otvoreno komentarisala situaciju u kojoj se našao njen muž.

Prema njenim rečima, Đani je sa velikim poštovanjem prisustvovao događaju kako bi podržao sportiste. 

- Nemam pojma zaista šta se dogodilo, nisam bila tamo, samo to što sam čula od Đanija. Đani je samo s punim srcem krenuo tamo da stigne među prvima, da ispoštuje stvarno sve naše sportiste od srca. Nefer, nekorektno, i ne znam šta bih dodala. Okej je, ako ima 10 pevača i svi treba da pevamo, svi da ispoštujemo, pa zna se na kraju neki red. Nisu došli da pevaju koncert i da se dokazuju ko kako peva, došli su da ispoštuju sve te ljude, da ih razvesele i zahvale se za doneto zlato, srebrno, nebitno. Ali, dobro, to smo mi! - iskrena je bila Slađa.

Radiša Trajković Đani

Printscreen

 

Kako navodi Đanijeva supruga, ne zna da li je neko vodio red tamo i ko će kada pevati, ali jedino što zna da se njen suprug rano ujutru vratio vidno besan u stan.

- Nije on dete početnik da bi se otimao tamo za mikrofon, čekao je čovek svoj red, ali dobro, tu su naše fine gospođice koje pevaju, neka ih - rekla je Đanijeva žena.

Kako je istakla, još je neprijatnije što se Đani, koji je direktno iz Crne Gore došao da bi podržao slavlje, nije adekvatno ispoštovao na tom događaju.

- On je mrtav umoran došao pravac iz Crne Gore, sa nastupa, nije mu bilo teško. Sa zadovoljstvom je otišao i čekao red, nije on samo seo i latio se mikrofona. Sramotno, ali nema veze - rekla je Slađa za Telegraf.

Tanja Savić oduševljena Novakom i Jelenom

Tanja Savić bila je specijalni gost na proslavi koju su srpski olimpijci organizovali nakon povratka iz Pariza.

Osim muzikom, čitavo veče bilo je ispunjeno i brojnim emocijama, a za Tanju je posebno lep bio susret sa Novakom i Jelenom Đoković. 

- Novaka sam imala priliku da upoznam još negde u vreme kada smo oboje počinjali svoje karijere. Od tada nam se putevi nisu ukrštali, ali sam uvek pratila i radovala se njegovim uspesima i gde god sam bila sa ponosom sam isticala da sam iz zemlje koja je iznedrila takvog velikana u sportu. Drago mi je što smo se baš ovakvim povodom ponovo sreli i što sam konačno imala priliku da se upoznam sa njegovom suprugom Jelenom koja je divna žena. - rekla je Tanja koja je ovih dana doputovala u Beograd, jer počinje pripreme za spektakularni koncert kojim će 9. 11. u Beogradskoj areni proslaviti dve decenije karijere.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
pera kojot

13.08.2024 17:38

Vala i red je bio da neko ovog p.......ca spusti na zmlju!