riblja corba
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Bora je preminuo u bolnici u Ljubljani, gde je bio smešten zbog ozbiljnih problema koje je imao sa plućima.

Zvanična stranica grupe "Riblja čorba" objavila je vest o njegovoj smrti.

Brojne poznate ličnosti se na mrežama opraštaju od Bore, a vest o njegovoj smrti ih je dotukla.

riblja corba

Foto: ATA Images

 

Naime, pevač Nikola Rokvić se na Instagramu oprostio od muzičara.

- Nebesko carstvo dobija još jednog velikog pesnika… Kažu Sveti oci, da u večnost odlazimo u svom najboljem svetlu, da smo tamo najbolja moguća verzija nas samih i da se tada otključava naš potpuni potencijal… U to duboko verujem… A šta nama ovde ostaje… Da što više vremena provodimo u sadašnjem trenutku bez osude koja nas vraća u nazad i stvara nam nemir kao i brige koja nas tera da živimo u budućnosti bez mira! Gde nema mira tu nema ni Božije blagodati… Sada i ovde nam ostaje molitva! “Gospode Isuse Hriste, Sine Božiji, pomiluj me” Pomiluj Gospode i novopredstavljenog slugu Borisava! Večna ti slava!! - napisao je on.

 

 

Na pomenutoj društvenoj mreži oglasio se i Igor Lazić Nigor.

Gale Kerber se takođe oglasio nakon smrti Bore Čorbe.

- Kako mogu da budem. Ovog jutra loše vesti. Uh... Veliki lik, veliki roker, veliki borac, dobar drug, uvek smo imali brzu i kvalitetnu saradnju. Nisam se čuo s njim skoro, jer kad je otišao u bolnicu telefon nije bio više pored njega. Skupljao sam informacije na različite načine o njemu. Ode još jedna legenda - rekao je Gale Kerber za Kurir.

Bora je poslednjih dana bio priključen na kiseonik nakon što mu se zdravstveno stanje znatno pogoršalo, a ovde možete pročitati od čega je roker bolovao.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading