Bilja Krstić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Pevačica Biljana Krstić, sestra Bore Đorđevića, oprostila se od rokera potresnim rečima.

Bilja je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju i ostavila emotivan opis.

- Tužna vest me je zatekla na putu kroz Makedoniju... Ovih dana imala sam nadu da će se možda desiti čudo, kako si mi u poslednjoj poruci napisao. Naš Milisa, kako smo ga svi u Suncokretu zvali, među zvezdama je... To je ona najsjajnija… - napisala je Bilja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bilja Krstic (@krsticbilja)

Biće sahranjen u Čačku

Podsetimo, legendarni roker Bora Đorđević biće sahranjen u subotu, 7. septembra.

Opelo će biti služeno u 14 sati, a sahrana pola sta kasnije, u 14.30. On će na večni počinak biti ispraćen u rodnom Čačku, što je bila njegova želja.

Inače, dan pre sahrane, petak, biće proglašen za Dan žalosti u Čačku.

- Sahrana će se obaviti na Gradskom groblju, a u petak će biti održana komemoracija u Domu kulture. Takođe povodom njegove smrti, petak će u gradu Čačku biti proglašen za Dan žalosti, potvrđeno je za agenciju RINA.

Ovu informaciju potvrdio je i gradonačelnik Čačka Milun Todorović koji se takođe oprostio od svog velikog prijatelja.

- Dragi Boro, dragi prijatelju, hvala ti za svaku strofu i svaki takt uz koji sam odrastao. Hvala ti za svaki savet i lepu reč, a najveće hvala za to što si me smatrao prijateljem. Obećavam ti u svoje i u ime svih Čačana, a ti si to već znao, da nikada nećeš biti zaboravljen. Grad Čačak uskoro će dobiti ulicu koja će nositi ime našeg velikog Bore Đorđevića, ulicu kojom će koračati i neke nove, buduće generacije, učeći stihove i tonove koji nikada neće izbledeti iz sećanja njihovih roditelja i baka i deka.Tvoja poslednja želja da budeš sahranjen u svom rodnom gradu, će biti ispunjena, i kako si i sam govorio, vratićeš se na padine Jelice da ostaneš zauvek u Čačku, navodi se u oproštajnom pismu gradonačelnika Čačka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading