Ana Nikolić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Pevačica Ana Nikolić danas je na svom Instagram profilu otkrila da je raskinula vezu sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom. 

Nikolićeva je istakla da je povredila laž, preko čega, kako ističe, ne prelazi, a da njih dvoje više ne mogu biti ni prijatelji. 

Iako je u svom oglašavanju izjavila da je Rale kriv za raskid, kako domaći mediji pišu, ta priča navodno nije istinita.

Ana

Foto: printscreen/TikTok

 

Kompozitor i pevačica bili su u vezi više od pet meseci. Njihov odnos pratile su razne turbulencije i skandali, a sve to se dešavalo navodno zbog Anine ljubomore. 

Ona nije mogla da podnese što njen dečko ima dosta kontakta s njenim koleginicama, pa je često pravila dramu, a poslednja u nizu koja je presudila da dođe do raskida desila se pre nekoliko dana, prenose mediji.

Jedna od mladih pevačica otišla je kod Raleta u studio kako bi čula neke kompozicije koje je on napravio, a u tom momentu se stvorila i Nikolićeva, pišu dalje domaći mediji.

Ana Nikolić

Foto: Instagram

 

- Ana je otišla kod Raleta i znala je da će tamo biti ta neka nova pevačica. Rekla mi je i ko je, ali ja te nove ne znam. Međutim, ono što ju je iznerviralo i poteralo na dramu je to što je ta devojka bila u kratkoj haljini. Kako mi je i sama rekla, ako se sećate ono kad je Rasti grebala auto, isto to je i sada uradila, samo nije auto, već je Raletu polomila ekran od kompjutera, a jedan je bacila kroz prozor. Onda je lupala sve što joj je palo pod ruku, demolirala mu je studio. Ona je to meni ispričala na šaljiv način, a ja sam joj rekao da to nije šala i da preteruje. Znam i da je Rale na sve načine pokušavao da odnos sa Anom bude dobar, pa je na njene drame reagovao vrlo smireno - kaže izvor.

- Rale je uveliko pripremao i nove pesme za Anu, mnogo se dao tome i trudio, ali prosto s njom se ne može izaći na kraj. Ja jesam blizak s njom, pa je možda bez veze što ovako pričam, ali isto tako znam da je Rale bio dobar izbor za nju i žao mi je što se ovako završilo. Ali ko zna. To su Rale i Ana, sve je moguće - završio je priču sagovornik.

Kurir

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading