Tanja Savić
Foto: Promo/Promo

Tanja Savić ove godine obeležava 20 godina karijere koncertom u Areni, a u razgovoru za “Blic” je priznala da li se kaje zbog nečega, kao i to koliko joj znači podrška partnera Muhameda Mukija Bešića koji je šest godina mlađi od nje.

- Ne bih ništa drugačije uradila. Kad sagledam čitavu svoju karijeru, nije bilo dosadno. Bilo je uspona i padova, kao srčani ritam, puls, ali dobro to znači da sam živa. Preživela sam neke mnogo velike stvari, doživela sam velike hitove, postala sam majka, ova Arena će biti kruna moja karijere - rekla nam je Tanja ističući da je ponekad  jako zahtevna, i da je njen izabranik jedini koji može da je trpi, pa je dodala:

Tanja Savić

- Ispunjava sve moje želje. Možda i jesam zahtevna, to morate njega da pitate. Mislim da sam ponekad teška. Nije mu lako sa mnom. Zaista sam zahtevna, u poslednje vreme naročito, ne znam zašto, možda zato što sam perfekcionista, umetnik, ali sve to ima svoje. Trpi me očigledno, mislim da je on jedina osoba koja bi me trpela. Ja njega ne trpim. Ne znam, mislim da je on jedina osoba koja bi mogla da istrpi moje hirove. To nije zaista lako. Na pitanje da li je konačno našla srodnu dušu, Tanja nam je rekla:

- Nikad ne možeš da je reći da je to to. Kad si zaljubljen, uvek misliš da je to to, a ja mislim da jeste tako. Uvek su sva pitanja usmerena na svadbu. Sada sam fokusirana na pripremu koncerta, a za svadbu ćemo polako. Otom potom. - istakla je pevačica.

TANJU SAVIĆ DEČKO PRENEO PREKO PRAGA

Podsetimo, nedavno Muki je poznat po romantičnim gestovima, uključujući viralni snimak gde nosi Tanju preko praga, što je izazvalo spekulacije o skorašnjoj svadbi.

Savićeva ne krije koliko joj je lepo u vezi, a sada je priznala da ju je dečko razmazio.

Tanja Savić

- Sva se raspilavim. Ugađa mi u svemu. Pre toga nisam bila naviknuta na te tretmane, ali sam naučila da svaka žena treba da bude dama i treba dostojanstveno da traži pomoć od svog partnera, pa makar to bilo i da mi ponese torbicu, doda čašu vode. Baš me je razmazio - rekla je Tanja Savić

Alo! / Blic

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nada

26.09.2024 13:30

A zar netreba prvo zvanicno da se razvede ili ? Ja nigde nisam procitala tu vest !