Aleksandra sa verenikom
Foto: Printscreen/Instagram

Aleksandra Bursać  je juče napravila veliko slavlje povodom udaje za svog kolegu Stevanu Sekuliću. Mnoge kolege su se našle na listi zvanica, a među njima je bila i Jelena Kostov.

Jelena je Aleksandrina dobra drugarica od prvog dana takmičenja Zvezde Granda, a pred našim kamerama je pričala o njenim željama za ovaj bračni par, ali i o čuvanju njihove privatnosti.

 

 

- A šta poželeti mladencima osim mnogo ljubavi, razumevanja, što više dečice i naravno poštovanje. Uvek sam spremna za provod, naročito kad su u pitanju meni dragi ljudi. Aleksandra i ja smo drugarice od prvog dana "Zvezda Granda", tako da, stvarno smo se na keca spoznale. Dve srodne duše. Istinski se radujem što je našla svoju ljubav - rekla je Jelena.

Jelena Kostov

Printscreen

 

Jelena i Aleksandra su često razgovarale oko ljubavi i obe su dugo čekale onog pravog za Bursaćevu.

- Imale smo mnogo razgovora pre ovoga, čekajući pravog, baš se radujem, iz srca dolazim na ovo veselje. Podržala sam je. Nije bitno što je dečko mlađi, ako je ona srećna - dodala je pevačica.

Jelena smatra da je jako lako sačuvati privatnost od očiju javnost kao i da vesti o bitnim dešavanjima u privatnom životu dozira.

Jelena Kostov

Printscreen

 

- Ja ne krijem partnera, samo on ne želi da se eksponira. Taman posla da ga krijem... Mislim da je to jedan od recepata za uspešan brak kad se radi o estradi, jer onog trenutka kad krene da se piše o vašem suprugu, krenu da se mešaju ljudi koji najmanje treba da se mešaju. To je to. On je uvek tu, samo nije tu da daje intervjue. Lako je jako sačuvati privatnost jer, ukoliko mi sami ne dajemo dovoljnu dozu, onda ni vi nećete pričati... One priče "napravio sam veselje, nisam zvao novinare, sami su došli", kod mene ne piju vodu. Ja sam pravila sinu veselje sa 300 zvanica, niste ni znali dok nisam okačila na Instagram, tako da, nema potrebe da se krije... Ja to doziram koliko želim... - istakla je pevačica, te progovorila o planovima:

Zatim je pevačica najavila i nove pesme koje će snimiti uskoro i tome se posebno raduje.

- Vreme je da snimim nove pesme. Pesmice su spremne, snimiću uskoro i spotove, jedva čekam - zaključila je ona za Alo!.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading