Seka Aleksić
Foto: Alo/Printscreen

Seka Aleksić je nedavno je otvoreno govorila o svakodnevnim životnim temama zbog čega su sada na njen račun stigle brojne uvrede.

Naime, gostujući u jednom podkastu Seka je istakla da smatra da ono što javne ličnosti prezentuju na društvenim mrežama nema veze sa realnošću.

- Normalno je da dete nosi trenerku tri dana u školu dok je ne isprlja, pa onda da je mama opere, a kad se osuši, idemo ponovo. Nije normalno da svaki dan menjaš garderobu. To, deco, nije normalno. Nije, ljudi, normalno da gledate javne ličnosti po društvenim mrežama koje reklamiraju sve i svaštaa, preskupe proizvode, šminku, skupe živote, Dubaji...To nije normalno, to nije istinit život - odgovorila je Seka u jednom podkastu na WTF radiju.

- Normalno je da ste kući, da niste u Dubaiju, normalno je da jedete pasulj dva dana ili punjene paprike, musaku ili sarmu, nije normalno da jedete kavijar, gambore, lignje i tako dalje... Nije normalno da ste svaki dan u Dubaiju na terasi i da snimate more. To su lažni životi - zaključila je ona.

 

 

"Folirantkinja" 

Video u kom govori na pomenute teme postao je viralan na društvenim mrežama, a korisnici istih ne prestaju da je vređaju.

"A do juče joj je Instagram izgledao kao Temu. Folirantkinja", "Neko ju je odbio za saradnju", "Nema svoje ja, žena priča kako vetar duva" samo su neki od brojnih komentara.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading