Luka Dačić
Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Milica Jokić već godinama uživa u ljubavi sa sinom Ivice Dačića, Lukom. Njihova veza često intrigira javnos, pa pitanja o svadbi je nikada ne zaobilaze.

Upravo to pitanje joj je postavio Zoran Pejić Peja tokom gostovanja u njegovoj emisiji.

VODITELJ ODAO PLANOVE O SVADBI! Milica Jokić i sin Ivice Dačića staju na ludi kamen: '' Ubrzo će dobiti i novo prezime, ja vodim veselje'

Vladimir Marković

 

- Mogu da kažem ona će vrlo brzo postati broj jedan, verujte mi. Peva fenomenalno, ubrzo će dobiti i novo prezime. Milica Jokić, a prezime novo Dačić. Gotovo. Ja na svadbi vodim program - rekao je Peja, dok se Milica sa osmehom zahvalila.

- Postaćeš veliko ime. Pratim te na Instagramu, gledam kako ko radi, imaš jako puno posla, pevaš puno svadbi, što je dobro za tebe i za tvog supruga. Ima se, može se, lepo se živi, volimo se, uživamo, hotel 5 zvezdica. Želim ti da nastaviš krupnim koracima kao što si i do sada grabila - dodao je voditelj u emisiji na Kuriru.

https://www.instagram.com/svetskiradio/p/CVBNVCloVfZ/

Podsetimo, Milica Jokić brzo je osvojila srca publike u muzičkim takmičenjima "Zvezde Granda" i "Pinkove zvezde", ali je ubrzo naciji postala poznata i kao snajka ministra Ivice Dačlića.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading