džoni dep
Foto: Shutterstock

Džoni Dep je prilikom svoje posete Beogradu za Sretenje 2022. godine, kada je odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije za izuzetan doprinos našoj zemlji u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice, posetio i Kosmaj.

Kupio je plac u Rogači, a angažovao je ljude na ovom projektu i detaljno im dao sva uputstva kako želi da to sve izgleda.

Navodno, kuća će biti završena tokom 2025. godine.

- Gradnja kuće na ovom placu počinje sledeće godine. Trebalo je to da bude već završeno, ali se odužilo. Tek sad kad je Dep došao jedno dva-tri puta sa čitavom svitom, pažljivo pogledao projekte i dao sve instrukcije, može da se počne sa radom. Tad ništa nisam video u novinama da se spominje da je u Srbiji, tako da je sigurno bio u tajnosti. Sa njim je bilo sigurno desetak ljudi i nekoliko "gorila". Šetao je tu po placu gore-dole, pokazivao nešto rukom. Kao što vidite, naš Novak Đoković će mu maltene biti prvi komšija. Znaju ovi glumci gde valja, kakav Holivud. Ovo je raj na zemlji - rekao je sagovornik, pa dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 

- Kako sam čuo neće ta kuća biti velika kao Novakova, ali će biti uređena svetski. Imaće i one solarne panele, bazen, nekoliko pomoćnih prostorija, ma svašta... Priča se da će angažovati i ljude koji će tu živeti tokom cele godine i brinuti o imanju i kući. Plan mu je da zasadi i organsko voće i povrće. Biće to vrhunski kad se završi. Valjda će nas zvati na čast kad bude useljenje - kroz osmeh završava sagovornik.

Kurir

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading