Saša Popović
Foto: Printscreen/Printscreen/PaparazzoLov

Zdravstveno stanje Saše Popovića i dalje je pod znakom pitanja, budući da se i dalje ne pojavljuje na snimanju nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezda Granda".

Zorica Marković nedavno je otkrila da je u kontaktu sa Sašinom suprugom Suzanom Jovanović, kojoj je ponudila pomoć.

- On je moj prijatelj i naravno da me interesuje kako je. Čula sam se sa Suzanom i ona mi je rekla da je pod terapijom i da se bore. Uz Božju pomoć, sve će biti kako treba i svi se nadaju da će Sale biti bolje. To je sve što znam - rekla je, pa dodala:

Zorica

Alo

 

- Suzana i ja smo se čule pre nedelju dana i sve to mi je bolno. Nisam čula da je u bolnici, ali ću je pozvati sada. Tuga mi je da zovem, da mi isto kaže, samo terapija i da se bore. Ne mogu da očekujem ništa fascinantno i nabolje. Rekla sam im ljudski, šta god mogu da pomognem, da me pozovu - rekla je Zorica.

Voditelj otkrio nove detalje o zdravstvenom stanju Popovića

Voditelj Zoran Pejić Peja otkrio je u nedavnom intervjuu detalje o zdravstvenom stanju kreativnog direktora „Grand“ produkcije, Saše Popovića.

- Čujemo se, bori se i mnogo je bolje. On je moj prijatelj i jako mi je drago da ide nabolje i svim srcem sam uz njega. Mi smo proživeli život zajedno - istakao je Zoran za Pink.rs

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mirela

28.10.2024 14:21

Treba da odu u manastir Tumane uz božju blagoslov ce mu sveci i molitve pomoći ako ne može on nek Suzana ode