Ana Bekuta
Alo!/Rajko Ristić
Ana Bekuta

Alo!/Rajko Ristić

Ana Bekuta, Foto: Rajko Ristić

- Moja baka je podržavala mog oca, a on je tužan bio alkoholičar, to moram da kažem. Moja baka je svog sina podržavala po svaku cenu. Ja to ne bih trpela jednu sekundu, to što je moja majka proživela sa njima i sa nas tri u kući. Pomišljala sam da se spakujem i odem, kako to ne bih gledala, ali nisam mogla. Naučila sam tada da ne treba nikoga trpeti.

Komentari (3)

Roditelj

16.05.2016 07:46

Ne znam sto nakon toliko godina poznate licnosti odaju javnosti svoje porodicne muke? Sto hoce time da postignu? Roditelji su im odavno na onom svetu a oni kao sada otvaraju pandorine kutije i kao imali traume,seksualno napastvovani,roditelji alkosi,ludjaci... Gospodjo Ana. Vas otac kakav got je bio bio vam je otac i to ste trebali davno reci u javnosti a ne kao sada nakon toliko godina. Meni je ovo bas gnusno.

cica

16.05.2016 10:49

Jedini nacin da se privuce paznja. Trazi da je sazaljevamo. Na ovim prostorima su retke porodice bez oceva alkoholicara,batinasa,ku..ara,kockara,.... Prava stvar bi bila da mu je to u oci rekla dok je bio ziv. Baba joj je BAKA???Zena koja je podrzavala takvog coveka koga je " lepo" vaspitala.

staljin

17.05.2016 07:30

Deca alkoholičara se u svom intimnom zivotu nevezuju za partnera koji je alkoholičar.To nije slučaj kod gospođe Bekute.