Lil Tej
Foto: Printscreen/Instagram

Portal Alo.rs je 09.08.2023. objavio tekst sa naslovom "INFLUENSERKA I REPERKA UMRLA U 14. GODINI Istraga je u toku, oglasila se porodica" međutim kako nam je portal Raskrinkavanje.ba ukazao u pitanju je greška. Naime, objavljeno je obaveštenje na Instagram profilu poznate influenserke Lil Tay je 9.8.2023. godine obavljena lažna izjava porodice u kojoj se navodi da je ova influenserka iznenada i tragično umrla. 

U obrisanoj objavi je pisalo: “Teška srca javljamo da je naša voljena Clair iznenada i tragično preminula. Nemamo reči da izrazimo nepodnošljiv gubitak i neopisivu bol. Ovaj ishod je bio u potpunosti neočekivan i sve nas je ostavio u šoku. Smrt njenog brata dodaje još nezamislive dubine našoj žalosti. Tokom ovog perioda velike tuge, ljubazno vas molimo za privatnost dok smo u žalosti zbog ogromnog gubitka, budući da se okolnosti smrti Claire i njenog brata još uvek istražuju.”

Dan nakon lažne izjave, Lil Tay je dala izjavu za TMZ u kojoj je porekla navode o smrti nje i njenog brata, tvrdeći da su oboje živi i na sigurnom, te da joj je Instagram profil bio hakovan.

Portal Alo.rs se izvinjava svojim čitaocima na ovoj dezinformaciji. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading