Lejdi Gaga
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram/ladygaga

Fotografija i snimak Lejdi Gage s tajnog venčanja njene sestre je podstakla nagađanja da je muzička zvezda u blagoslovenom stanju.

Reč je o paparaco fotografijama i video-snimcima Lejdi Gage, koji su tek sada isplivali u javnosti, iako je venčanje bilo prošlog vikenda. 

Na snimcima koji su se pojavili na portalu Sana, jasno se nazire njen stomačić, a svetski mediji prenose detalje veze Lejdi Gage i Majkla Polanskog.

Gaga je na sestrinom venčanju bila deveruša i za tu je priliku obukla crnu klasičnu haljinu, koja joj je prilično istakla stomak. Kosu je podigla u punđu, a stavila je crveni karmin. Pažnju foto-reportera privukao je i dijamantski prsten na njenoj ruci. 

Nakon ceremonije, presvukla se u bež haljinu i tom prilikom je Majkla držala pod ruku, a u prvom planu je opet bio njen stomak. 

Inače, pevačica se još nije oglasila o navodnoj trudnoći.

Pipkao Lejdi Gagu "na kvarno": Dalaj-lama u centru novog skandala

Dalaj-lama je u centru kontroverze nakon objavljivanja snimka na kojem se vidi kako ljubi dete u usta i traži od njega da mu "sisa" jezik. Međutim, video iz 2016. takođe je postao viralan u kojem se čini da tibetanski verski vođa pipa poznatu pevačicu Lejdi Gagu.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading