Kejt Midlton
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Do 15. juna svi su se pitali da li je Kejt Midlton (42) živa, a posle njenog pojavljivanja na ceremoniji "Pozdrav bojama" u čast rođendana njenog svekra, kralja Čarlsa, Britance zanima samo da li je "ono njena kosa ili perika?"

Princeza je u martu otkrila da ima rak i da ide na preventivne hemoterapije, ali nije precizirala ni o kom tipu kancera, niti o kojoj vrsti lekova je reč. Mesecima su kolale najneverovatnije teorije zavere, od one da je u komi, da je odavno umrla, da je pobegla od supruga prica Vilijama zbog njegove ljubavnice, a onda su sve, bra nakratko, utihnule.

Kejt Midlton

Profimedia

 

Kejt se pojavila tog junskog dana vidno mršavija, svet je bio oduševljen što je pnovi vidi, a onda su društvenim mrežama počela zapitkivanja tipa:

- Je li joj ono perika? Ma, odakle joj kosa ako ide na hemoterapiju. Sve nas je prevarila. 

- Ne uzrokuju sve vrste hemoterapije gubitak kose. Samo određene vrste to uzrokuju jer deluju na ćelije - ispričala je za Mirror medicinska sestra Karolina Geragti.

Pojasnila je i kako pojedinci ne izgube samo kosu na glavi već i dlake po celom telu. S obzirom na to da nisu objavljeni detalji preventivne hemoterapije kojoj je podvrgnuta princeza od Velsa, moguće je da lekovi koje je uzimala nisu bili dovoljno jaki da izgubi kosu - objasnila je Karolina.

- Kejt je gotova, ne može ona više izdržati. Princeza je pod ogroznim pritiskom - napisali su njeni prijatelji na društvenim mrežama, koji očekuju da se Kajt obrati javnosti i prizna nosi li periku ili je dobila neku specijalnu terapiju od koje ne opada kosa. 

"Ovo što radi je nedopustivo", javnost se obrušila na Kejt Midlton

Princeza od Velsa, Kejt Midlton (42), naišla je na brojne kritike kada je 15. juna izašla u javnost nakon šest meseci odsustva zbog borbe s rakom, kako su preneli strani mediji. Nije htela da sedi već je stajala tokom cele proslave zvaničnog rođendana kralja Čarlsa III. (75). Zbog toga su kraljevski stručnjaci bili uvereni kako se iscrpila te da će njen oporavak trajati još duže jer nije htela da posluša sve one koji su joj govorili da odmori. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading