Parovi 9
E-stock
Parovi 9

E-stock

Foto: E-stock

U vilu ovog rijalitija prva je ušla Lepa Lukić, koja kaže da želi po svaku scenu da ostane aktuelna i na sceni.

- Moj moto je da dok živim budem na sceni. Volim duženje, družim se sa svima. Bićete zadovoljni sa moje strane”, rekla je Lepa Lukić.

Lepa Lukić

E-stock

Foto: E-stock

Posle nje u rijaliti su ušli manje poznati učesnici, a među imenima posebno se izdvojila Dragana Mirković, imenjakinja popularne folk pevačice, koja takođe želi da bude estradna zvezda.

Dragana Mirković parovi

E-stock

Foto: E-stock

I Marka Perovića ćemo ponovo gledati, po četvrti put, a tu su i Nejla Mehanović, koja je po zanimanju medicinska sestra, Nikola Lakić, koji je već učestvovao u “Parovima” nakon što je privukao pažnju tokom učešća na "Farmi" i Jovana Novaković Šmizla, koja se proslavila u “Parovima”.

Nikola Lakić Aleksandra Tasić Coka

E-stock

Foto: E-stock

Posebnu pažnju privukao je maneken Stefan Klun, za koga će se dame posebno lepiti ako je suditi po njegovim objavama na Instagramu, na kojima se vidi da vodi računa o svom telu.

Stefan Klun

E-stock

Foto: E-stock

Osim njih, u devetu sezonu rijalitija je ušao i Ivan Gavrilović, pevač koji se već okušao u ovom televizijskom formatu.

Ivan Gavrilović

E-stock

Foto: E-stock

Nenad Marinković Gastoz se, takođe, ponovo vratio u rijaliti u kom ima burnu prošlost, a sa njim će u devetoj sezoni biti i Nina Prlja i Mladen Vuletić.

Ostali učenici su Igor Mićić, Bojana Radojičić, Aleksandra Krstić, Ervin Mujaković, Ilijana Vagić, Elena Petrović, Dina Galorini, Aleksandra Tasić Coka, Neven Ciganović, Jelena Golubović, a fotografije svih njih možete pogledati u galeriji ispod:

Komentari (1)

Sasko

31.08.2020 21:40

Pa zar opet,ja pomisli dobroje zavrsi se ovo sranje kad ono nasli nove barabe i idiote nepismene sa losom prosloscu i jos losijem sadasnjost,pa ce opet rijaliti