Služba bezbednosti Ukrajine
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 

Najmanje deset osoba, među kojima je dvoje dece, ranjeno je u vazdušnom udaru ruskih snaga na centar Zaporožja. Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da su jedinice Južne grupe snaga zauzele sele Zorjanoje u DNR.

Američki ministar odbrane Lojd Ostin rekao je da ne može da potvrdi izveštaje da je Severna Koreja poslala trupe da se bore na strani Rusije u ratu sa Ukrajinom.

BLOG UŽIVO 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Tramp:"Zaustavio sam mnoge ratove"

Četiri vatrogasca povređena u ukrajinskom napadu dronom na Nižnji Novgorod

U ukrajinskom napadu dronom na teritoriji industrijske zone Dzeržinsk u oblasti Nižnji Novgorod povređena su četiri vatrogasca, saopštio je guverner Gleb Nikitin. "Sistemi protivvazdušne odbrane i radio-elektronske borbe noćas su odbili napad bespilotnih letelica na teritoriji industrijske zone Dzeržinska.

Prema preliminarnim podacima, četiri pripadnika vatrogasne službe raspoređena na teritoriji industrijske zone zadobila su lakše povrede od gelera", napisao je Nikitin na Telegramu.

Ukrajinski helikopteri presreli "Šahed"

 

 

 

Desetoro mrtvih nakon napada na Zaporožje

Najmanje deset osoba povređeno je večeras kada su ruske snage pogodile centar grada Zaporožje na istoku Ukrajine koji je pod kontrolom Kijeva, saopštio je regionalni guverner Ivan Fedorov.

Ukrajina i Nemačka potpisale su sporazum o hitnom jačanju PVO

Ukrajina i Nemačka su sklopile sporazum o hitnom jačanju ukrajinske Protivvazdušne odbrane.

Ugovor su potpisali ministar odbrane Ukrajine Rustem Umerov i njegov nemački kolega Boris Pistorijus na sastanku ministara odbrane G7.

Umerov je to saopštio na Fejsbuku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading