VAMPIRICA PROGOVORILA O SKANDALU Preti joj zatvor zbog pronevere 17 miliona
Kristijana Ćaćić

Vampirica kako sebe Olja predstavlja je neobična žena iz sedamnestog veka, koja je u susednoj Hrvatskoj poznata po svojim performansima, i neobičnim modnim kreacijama.

VAMPIRICA PROGOVORILA O SKANDALU Preti joj zatvor zbog pronevere 17 miliona

Kristijana Ćaćić

 

U šou je ušla po sopstvenom priznanju jer smatra da je kvalitetan personaliti za šou, te da ispromoviše svoje performanse i sopstvene keacije,  kroz jedno neobično iskustvo.

Olja je pre nekoliko godina u svojoj domovini bila vlasnica popularnog brenda odeće i nakita koji je sama pravila, nakon ćega je njena firma navodno proneverila skoro 2.4 miliona evra. (17.500.00 kuna).

Tokom boravka u rijakitiju dizajnerka i performerka iz Splita morala se pojaviti na sudu, kako bi dokazala da je u skučaju “pronevera” nevina, ali kako se to nije dogodilo sud u glavnom gradu Dalmacije je naložio da se hitno pronađe Olja Enfalt Mihovilović kako ne bi republika Hrvatska raspisala interpolovu poternicu za njeno hitno privođenje.

Olja je po izlasku iz izolacije ispričala zbog čega joj preti zatvor, ali i dodala da je celi ovaj slučaj koštao života njenog supruga s kojim je vodila biznis.

UPROPASTIO JE ŽIVOT! Mina Vrbaški razvezala jezik i otkrila mračne porodične tajne Filipa Cara, spomenula mu majku, a i tužbu!

MIKSI ZAPEVALA CECIN HIT! Rijaliti zvezda ne odustaje od pevačke karijere!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading